Arena industriei romanesti este acum live

Arena industriei romanesti este acum live

Te salut,

Numele meu este Bogdan Briceag. Sunt fondatorul unei agentii web design www.cromatis.ro, proiect inceput prin 2006, dar sub alta denumire.

Incepand cu 2015 am devenit reprezentantul companiei Rentschler REVEN din Germania, pentru Romania si Bulgaria. www.reven.ro

Din moment ce nu am plecat din Romania pentru ca ma simt patriot, vreau sa imi aduc contributia la bunul mers al societatii, cu ce pot.

De 2-3 ani ma tot gandesc la ziua asta, iar acum in sfarsit o fac.

Incepand de azi, ARENA INDUSTRIEI ROMANESTI www.arenaindustriei.ro este online.

Il numesc portalul modern al afacerilor moderne din domeniul industriei producatoare (indiferent ce produci), pentru o mai buna expunere in online. Vreau sa ne adunam la un loc noi furnizorii, prestatorii de servicii dar si firmele producatoare din Romania, fiecare in categoria din care face parte.

De ce am facut acest portal? Pentru ca activez in industria romaneasca si am vazut ce lipeste. Am fost nevoit sa imi promovez online afacerea REVEN SOLUTIONS SRL www.reven.ro (echipamente de filtrare aer industrial) printre saloane de infrumusetare si baruri. Si nu mi se pare normal. Tocmai de aceea am ales sa modelez online-ul romanesc pe aceasta nișă.

Daca ceva nu merge pe portal, sau observati anumite detalii care va zgarie retina (am multi IT-isti pe aici), inseamna ca inca este in lucru acel ceva. Facem tot posibilul sa imbunatatim portalul in permanenta. Tocmai de aceea, in functie de cum evolueaza lucrurile, peste 12 luni este posibil sa trecem la un alt nivel.

O sa fie adaugate functionalitati in permanenta, dar toate la timpul lor.

Pana pe 15 iulie, toate firmele care doresc sa se inscrie, au 50% reducere de la preturile afisate.

Sunt deschis la parteneriate si propuneri.

Asa arata momentan un profil de firma http://www.arenaindustriei.ro/firma/reven-solutions-srl

Like la pagina de Facebook https://www.facebook.com/ArenaIndustriei/