Promoveaza-ti afacerea cu noi

Profita de aceasta oportunitate! Promoveaza-ti afacerea pe singurul portal al industriei romanesti si fi alaturi de toti furnizorii, prestatorii de servicii, producatorii romani.

Completeaza profilul companiei, adauga toate informatiile pe care le consideri utile pentru potentialii clienti si lasa-i sa iti cunoasca afacerea.

Cum Intri in Arena Industriei Romanesti:

  1. Completeaza numele de utilizator, emailul si alege un pachet (vezi pachete),
  2. Click pe inregistreaza-te acum (Plata prin transfer bancar),
  3. Platesti ordinul de plata pentru pachetul ales,
  4. Verifici emailul pentru datele de login,
  5. Te loghezi si iti adaugi firma pe ArenaIndustriei.ro

Afișarea companiei tale pe ArenaIndustiei iti permite sa atragi noi clienti si parteneri

Nu trece cu vederea puterea paginilor companiilor prezente pe arena. Ele sunt un instrument excelent pentru a spori prezenta si imaginea companiei online.

Expunere si vizibilitate a companiei pe Arena Industriei
Expunere si vizibilitate
Piata ta tinta cauta intotdeauna informatii relevante despre companii. Propria pagina de companie pe ArenaIndustriei iti va oferi o mai mare expunere si vizibilitate pentru afacerea ta.
Feedback si recomandari de la clienti
Recomandari de la clienti
Paginile de companii pot de asemenea sa aiba recomandari ca propriul profil. Clientii satisfacuti pot acum sa va recomande cu usurinta produsele si serviciil. Vei fi cu mult inaintea concurentilor tai daca ai aceste recomandari puternice. Asadar, roaga clientii sa iti acorde un review.
Se incarca …

Primesc banii inapoi daca nu sunt multumit?

Daca nu esti multumit de serviciile oferite de catre noi, primesti toti banii inapoi in termen de 30 de zile, dar nu inainte de a ne trimite un feedback prin care ne spui de ce nu ai fost multumit de noi. Folosim aceste informatii pentru a imbunatati serviciile si platforma. Asadar ai garantia ca nu ai pierdut nici-un ban.

Primesc ajutor daca nu stiu sa imi completez profilul firmei ?

Echipa ArenaIndustriei.ro este aici sa te ajute in orice moment ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email pe suport@arenaindustriei.ro si sa ne spui cum te putem ajuta.
Ai intrebari?